Plangere slow and Bula4

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Re: Plangere slow and Bula4

Post by Kimy009 »

Bula4 nu ai ascultat de mine ai comentat ca pe /sc se zice preluat in plus intru is afk ce treaba ai tu joc mai mult pe sv ca tine !! is activa da !
Deeea
Newbie
Newbie

Post by Deeea »

Bula4 nu ai ascultat de mine ai comentat ca pe /sc se zice preluat in plus intru is afk ce treaba ai tu joc mai mult pe sv ca tine !! is activa da !
degeaba esty activa daka nu sti sa te comporti cu playery helperul al ai degeaba :)
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by deeeezy »

Deeea wrote:
degeaba esty activa daka nu sti sa te comporti cu playery helperul al ai degeaba :)
te rog frumos, aici posteaza doar adminii si cei din plangere, atat! totusi vad ca nu numai eu am cv cu KIMY. Rog sa se ia o decizie aici!
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

cred ca kimy a facut plangerea mai mult impotriva ei, eu nu vad sa fi gresit decat cu limbajul, si pt asta imi cer scuze ca m-a enervat prea tare si mi-a scapat , repet, toti suntem oameni, toti gresim, asta-i viata!
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

maxim09 wrote:Eu zic Slow - Helper Down / Remove ( Daca are H1 ) pentru limbajul care-l foloseste foarte des pe server/forum. Asteptati si parerea celorlalti admini pentru a se acorda o setinta finala.
Bula - Nimic, nu vad sa fi gresit cu nimic inafara de acel mic flood pe /hc.
E free-chat aici? TC si aplicati sanctiunea ca eu nu pot intra pe server.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Plangeri”