CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: [MANIFEST]
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by [MANIFEST] »

inteleg frate..e greu sa ai firma de host..supe rbuna+ ca ai tu sv tau..eu doar zic asa..nu vreau pentru a ma da mare..vreau doar sa imi fac treaba bine...atata tot..tin redirecte..uita-te la rubrica voi tine minim 2 ore pe zi zilnic..cand sunt acasa..doar am vrut s ate intreb acum cum vrei..
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

SI DA MA JUR CA LE TIN TOTIMPU CAND AM CALK DESCHIS>>...le inchid doar atunci cand fac probleme la informatica sau fac poze..asta se intampla rareori..nu am nici eu timp..vreau sa ajung ceva in viata..si imi ia ceva din timpul liber..
Image

Just Black and White!

LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: LeGuMa21

Post by LeGuMa21 »

da frate inteleg da eu nu is de acord, era vorba cine are admin tine redirecte pai?
azi numa eu sunt admin ? si nu numa azi ca nu e prima data cand la ora asta sa tin mai numai eu redirecte, eu respect ce mi se cere si imi fac treaba, corect e sa faca toata lumea acela-si lucru, eu zic sa iei si tu create situatia mai in serios si sa mai faci umpic de reducere de personal sau o degradare de admin
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

e picat sau se munceste la el?
LeGuMa21
Sr. Member
Sr. Member

Post by LeGuMa21 »

nha m-am lamurit, are admin, sufera de el..... nu mai zic nimic, cer doar seriozitate mai mare din partea lu create, ca asa nu mai merge, un admin trebuie sa aiba rabdare si sa respecte regulile, dar subsemnatu nu are ca e "'admin''
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

LeGuMa21 wrote:nha m-am lamurit, are admin, sufera de el..... nu mai zic nimic, cer doar seriozitate mai mare din partea lu create, ca asa nu mai merge, un admin trebuie sa aiba rabdare si sa respecte regulile, dar subsemnatu nu are ca e "'admin''
Nu sunt eu moderator pe acesta zona dar tu prea dai in OFFTOPIC, daca te mai observ iti dau pe loc Warn
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

leguma acu ti-ai dat seama? pe banica il doare in **** de servere ....pt el conteaza doar firma de host si forum (ii dau dreptate) ...

si mai vreau sa mai spun ( nu e prima data) : voi sunteti orbi? cum sa nu il vedeti pe progame ca are cod? deci nu sunt nici primul nici singurul care zice asta. azi mi-a zs unu fara sa-l intreb, ca a intrat pe srv zonek acu 2 zile, si l-am intrebat daca erau codati...si a zs da...era unu progame, si aveti cuvantul meu de onoare ca nu e vrajeala. numai voi nu-l vedeti, el trage asa la pleasca si da head...cu awp nici nu pune tinta bn si respectivul e mort...mai vreti playeri pe srv...se duce de rapa serveru, se vede asta, nu mai e full cum era. Deschideti-va ochii!

si und e Madutza ca asa de tare in clont era incat nu se putea stapani cu zoneku ei, s-a ales prafu si din ea, tot astia vechi au ramas...

si pt Heker: ce te bagi la sectiunea asta daca esti moderator la samp? sa te afli in treaba ca de obicei, e freechat si poti spune orice..copile pune mana si invata
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

BRAVO WOLF;)...dar cu mici atenti..nu il doare drept in cur..a adt de gagici..asta e una sia 2 nu e asa usor..o avea si el treaba..cat despre progamer..si eu am zis ca are cod i-am facut poze cand nu era admin..dar curat..vedem ce masuri luam..eu cred ca e curat..sau ma insel?e pe 1 in top:|
Image

Just Black and White!

wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

manifest esti silent aim...pe care nu o sa-l vezi niciodata in poze oricat ai incerca..cat despre banica, stai sigur ca nu e de acu, eu inainte sa joc cs , am jucat samp pe zonek, asta inainte sa vii u pe aici, si era la fel..
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

wolff wrote:si und e Madutza ca asa de tare in clont era incat nu se putea stapani cu zoneku ei, s-a ales prafu si din ea, tot astia vechi au ramas...
Ce treaba ai tu cu mine ? Eu asta nu inteleg.
In ce context nu ma pot stapani ? Fii, dracului, mai explicit, daca ai si pretentia sa primesti replica !
Eu nu am plecat. Se stie ca pe server intru doar in weekend, cand am timp si atunci, cand sunt acasa, pt ca spre deosebire de tine, mai am si alte activitati, nu vad lumina zilei doar pe geam.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Nu am mai citit de mult pe aici :))) Iarasi va certati ... OFF OFF .... firar sa fie ,certuriile astea.

@ sper ca nu sariti cu gura si pe mine ca postez =)))) Mersi
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

wolff wrote:si pt Heker: ce te bagi la sectiunea asta daca esti moderator la samp? sa te afli in treaba ca de obicei, e freechat si poti spune orice..copile pune mana si invata
face spam, nu mai poti numi freechat + ca sunt moderator global, nu numai pe SAMP, pot face ce vreau, sa dau ban, warning sa sterg sa editez, ORICE. Iar mie spam nu imi place
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

Deci acum chiar cer ca lui Pro sa i se retraga adminu, daca el o sa mai aiba admin in continuare eu renunt la al meu si plec si dupa comunitate.
Sa va explic situatia (am si martori, nu le dau numele dar daca vor sa vorbeasca chiar ii rog sa o faca) : Am intrat pe serv cu numele vvishky, mapa era Westwood iar eu m'am bagat Tero in timp ce "impecabilul" Pro era CT. A inceput runda iar eu m'am bagat la panda intr'o casa, trecusera doar 10 secunde cand il vad pe Pro ca intra pe o usa si ii dau Hs,dupa aceea imi da slay. Motivul?! Nici macar nu s'a sinchisit sa imi zica.
Create te rog i'a o decizie, nu e prima data cand e reclamat ( nu neaparat la coduri).
daca in 3-4 zile nu primesc un raspuns eu va salut si ne mai auzim pe mess.Multumesc.
Image

Image
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

o sa vb cu el cand am timp :P
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
in_so@pta
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by in_so@pta »

wolf mereu e cu gura mare da nu face nimic :))) plus ca mai avem si noi servici mai muncim ne bazam pe niste oameni aicea...
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”