Razvan_D wrote:Mie mi-a aparut alt server in loc de zonek.
anya wrote:Mandela wrote:deci tot heker e baza se vede el a muncit cel mai mult pt zonek parerea mea
Cineva care ma sustine si p mn :)) si wolf putintel =))
adu-ti aminte cum se dadea pe langa tine cand erai admin...si uite ce face acum...cum iti intoarce fundul... e cu 2 fetze va zic eu... asa ca feriti-vaanya wrote:CiuChy wrote:
SI EU TE SUSTIN CA SCRIPTER :)) NU TE GANDI CA ADMIN :d ... dar totusi.. ai facut ceva '' URAT '' cu acele DONATII
LOL da iti inebunit, luatil ca pe un post aiurea
Sl@ke wrote:adu-ti aminte cum se dadea pe langa tine cand erai admin...si uite ce face acum...cum iti intoarce fundul... e cu 2 fetze va zic eu... asa ca feriti-vaanya wrote:CiuChy wrote:
SI EU TE SUSTIN CA SCRIPTER :)) NU TE GANDI CA ADMIN :d ... dar totusi.. ai facut ceva '' URAT '' cu acele DONATII
LOL da iti inebunit, luatil ca pe un post aiurea
Sl@ke wrote:stiu discutia...oricum tu ai fost numai pe interes...te foloseai de lume pana iti indeplineai obiectivul, pe urma il indepartezi... pt tine toti iti sunt prieteni cand ai tu nevoie sau cand vrei sa iti atingi un obiectiv...stiu eu prea bine cum te purtai cu heker inainte...
nu ma refeream ca nu iti pasa de server...doar ca vrei tu sa fii cel mai breaz...CiuChy wrote:Sl@ke wrote:stiu discutia...oricum tu ai fost numai pe interes...te foloseai de lume pana iti indeplineai obiectivul, pe urma il indepartezi... pt tine toti iti sunt prieteni cand ai tu nevoie sau cand vrei sa iti atingi un obiectiv...stiu eu prea bine cum te purtai cu heker inainte...
Cum ma purtam ?:))) sincer daca nu imi pasa faceam ce vroiam si imi bateam joc de toti faceam reclama etc... :-?? cum a facut si restul
Post by create_my_ownp »