2.eu nu intru cu cod pe steam niciodata si nici nu o sa intru veodata
3.macar da ban dupa de ai dat un blind sau ceva nu dai repede banip pentru 9999999 minute

SaL.
Post by undercover »
Post by kelloo_vio »
Dell- wrote:ia il reclam pe boschetaru de kello care nu stiu de unde plm a ajuns admin,nu stie alfabetu si ma face si pe don k0k0 cu vocabular de tigan borat cu ceas la cat...bagati si voi pe toti repetenti admin...i'am dat un head unuia si imi da slay la care el "e frumos sa joci cu aim pisalalule" ca daca ma luam cu el in gura il scoteam si il bagam de trebuia sa isi faca pasaport nou...
Code: Select all
tu cu vocabularu si cu arfetele astea crezi ca impresionezi pe cineva ?? stai linistit ca m-am uitat pe tine imediat sa fiu sigur daca ai aim.. m-am uitat si m-am convins.si mai usor cu limbaju asta ca nu esti singur pe aici si nu trebuie sa-ti asculte nimeni injuraturile...
N'ai ce sa'i ceri toti vrem '' to da bi da best '' ...PoKeM0oN wrote:Sincer sa fiu cam aiurea , voi dati ban la playeri cu motiv de aim dar dovezi de unde , playeru'l daca face cerere de unban cum ai dovedesti ca a luat pe merit?Code: Select all
tu cu vocabularu si cu arfetele astea crezi ca impresionezi pe cineva ?? stai linistit ca m-am uitat pe tine imediat sa fiu sigur daca ai aim.. m-am uitat si m-am convins.si mai usor cu limbaju asta ca nu esti singur pe aici si nu trebuie sa-ti asculte nimeni injuraturile...
Post by kelloo_vio »
1 la mana ti-as fi facut si demo dar nu ne da voie serveru... si 2 la mana se poate lua ban si pt abuz de injurati...puteai sa faci frumos o cerere de unban fara sa injuri cum iti vine pe gura...PoKeM0oN wrote:Sincer sa fiu cam aiurea , voi dati ban la playeri cu motiv de aim dar dovezi de unde , playeru'l daca face cerere de unban cum ai dovedesti ca a luat pe merit?Code: Select all
Subscriu. Daca un moderator vorbeste asa pe un forum public, ce pretentie sa mai avem de la ceilalti ?CiuChy wrote:dell, vezi ca esti Moderator, sper sa nu arunce Banica un ochi pe aici:) kelloo nu cred ca da BAN aiurea de capul lui , asa cum ai s0beit la SAMP asa poti fain frumos juca si pe CS cu aim
Imi pare rau sa o spun dar esti un pustan de 12 ani ... Asta inseamna multeDell- wrote:Aha adica el ca admin pe server imi da slay si ma injura... Pai stai putin .. Asta m-a deranjat cel mai mult nu ca m-ar fi acuzat de aim ca nu am iau dupa el...
Ciuchy tu iar te bagi pe langa,habar n-ai cum te cheama si faci gura mare si te zbati intre 4 pereti
Post by -xdM-Diablo »
Return to “Bucuresti Create Server”