Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
killik
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Killik
Jucator CS ?: Da

Re: Reclamatii!

Post by killik »

Din ce am citit eu BestSasa asta avea sigur aim. Nici cel mai bun jucator de CS nu da head intruna cu un awp. Decizia ii apartine lu' Banica. Eu o sa fiu cu ochii pe BestSasa.
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member
Nick:: Eagl3^eYe

Post by Eagl3^eYe »

ok bn ca macar a intrat cnv care nu e prea ocupat ca alti admini sa speram ca ala nu erta speed ci unu care ia aflat parola de la setinfo_pw ...Image
Image
spirit0209as
Newbie
Newbie

Post by spirit0209as »

Dupa ce k joc cateva ore in zi si suport toti codati ex:Killerrr care culmea e si primu in top.Acum 10 minute primesc ban permanent fara advertisment de la kelloo fiindca reclamam pe unu k avea aim.Am fost si eu admin vreo 4 si pe server destul de tare.Nu vad motivul pentru care mia dat mie.Dak era ceva facea poze,aimu banuiesc k stie sa il recunoasca, da fiindca iam zis de unu la care ii sare tinta in 3 ct deodata.
spirit0209as
Newbie
Newbie

Post by spirit0209as »

Deci am bagat id-ul lu kello sa imi scoata banu si sa vad pe ce motiv mi-a dat.Si mi-a zis s il las in pl lui in pace k sunt copil si k stie el k am aim si k ma lasat el in pace de cateva ori da pana cand.Deci restu adminilor care sau uitat p mine si nu au facut nimic erau "fraeri"sau cum??Asa vorbeste un admin???Asa se dau banurile???vreau si eu admin atunci.Poi ce face el dak admina pe revelite si astea??/In fine.
spirit0209as
Newbie
Newbie

Post by spirit0209as »

Acum ce fac k am bagat cerere un ban si el de boala ce are pe mine nu o s il scoata.Nu pot s joc de frica lui k poate ii dau un head shot??unde e corectitudinea??
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

NU vezi ca nu te duce capu' deloc....deschizi 3 posturi cand puteai sa scri intr-unu' singur...ti-am dat ban si o sa continui sa-ti dau pe motiv de aim .. nu l-ai avut in seara asta ..dar ai avut in alte seri..trebuia sa te gandesti ca o sa dai peste unu' "bulangiu" asa ca mine care nu o sa te mai lase sa joci ....daca te consideri atat de matur gandeste inainte sa spui ceva ...sau sa faci ceva...un mic sfat de la unu' mic ca mine..schimba-ti nicku si lasa aimu deoparte..nici macar atata lucru nu te duce capu..
Welt
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Welt

Post by Welt »

admin zonek > chuck norris =))
Image
spirit0209as
Newbie
Newbie

Post by spirit0209as »

Ba desteptule cum ti-ai dat u seama k am avut aim????Esti admin si asta sigur ar trebui sa sti.Kello in primu rand stai spectator si urmaresti jucatoru runde la rand(u din cate imi amintesc esti tot timpul pe locul 1 sau 2 la vreo echipa).Imi sare tinta???M-ai vazut sa dau rush aiurea si din 2 3 gloante sa iti iau 3 jucatori???
E serveru plin de jucatori buni si nu pot sa am scoruri dinalea(culmea e k am scoruri acceptabile).Mai e o treaba kello cand nu esti sigur de astea sau nu esti capabil sa iti dai seama dupa astea incerci sa gasesti accuratetea jucatorului.Orice aim trece de 80 la suta acuratete.Ai 2 codati cu aim in top care ii cunosti deja si te rog sa te uiti dupa ei.Eu sunt abea pe 19(cauta-ma si o sa vezi diferenta).Kello alti mai stiu si sa joace.Plus k tu singur zici k poate nu am avut aim aseara,dar am avut in alte seri!!Cum vine asta imi dai ban knd iti aduci u aminte(asa face un admin).Deci practic aseara am jucat curat si u mi-ai dat ban fiindca ai avut u dubii altadata??plus vocabularu prietene(esti tigan???).Dak avea aim wall sau alte kkturi nu mai stateam s las commenturi aici ma si gaseam alt server s joc.Dak aveam vreun cod nu ma mai chinuiam atat.
in_so@pta
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by in_so@pta »

lasa ip :))
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

Nume : kRm
Ip : 188.27.76.171
Cine ti-a dat ban ? : Nu stiu... era Scotty si Mamu pe server :)
Dovada : Image
O mica explicatie : Ma jucam linistit, il iau pe Gogu prin cutia mare din x2, pe urma ma duc x1 ca plantase bomba, il iau pe ala de sus de la scara si nu apuc sa dau Defuse ca iau ban :).Astept un demo ceva
Last edited by Kr3m@yTu on Fri Mar 30, 2012 4:00 pm, edited 1 time in total.
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

pe langa faptul ca nu o sa vezi demo, nu o sa vezi nici raspuns. cel care ti-a dat ban a fost mamu, scotty nu are comanda, din cate stiu ! mamu nu are cont pe forum, deci , trage concluzia :P
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
TaShaK!
Newbie
Newbie

Post by TaShaK! »

buna seara , buna seara...ca de fiecare data s-a gasit un orfan inchis intre patru pereti cu calculatoru in fata sa imi strice seara...e vorba de kelloo...mi-a dat ban permanent ca l-am injurat. DE CE? ca a dat vot a iesit dust 4...in 6 min a schimbat-o tot prin vot pe 35_hp pe care se plictisea el si noi toti cu lame el cu pistol ne dadea hed-uri ca eram smecher.
Welt
Newbie
Newbie
Nick:: Welt

Post by Welt »

TaShaK! wrote: sa imi strice seara...e vorba de kelloo...
ca sa vezi :)) , tot ban-ul meu e in top ,eu m-am ferit de flash ,tu macar ai apucat sa-l injuri =))
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Vreti sa va spun o faza comica, dar si de plans, pentru ca daca am ajuns in situatia asta cu adminii de pe zonek e jale. Hytman, ce de obicei, marele smecher de pe zonek , care are ceva vechime acolo de cateva luni pe server, se trezeste sa-mi faca poze de cate ori ma vede pe server, si eu trebuie sa stau la pozitia de '' drepti'' in fata unui pustiulica. si i-am zis cum o sa vedeti in poza care urmeaza, daca are ceva cu mine? la care el imi zice sa tac :)) dar o sa vedeti tot... i-am zis cine e el, un mare rahat ? la care primesc ban permanent! desi stiu mai mult ca sigur, absolut sigur 110% ca nu se vor lua masuri, ca asa e pe zonek, fiecare face ce vrea...AS vrea sa zic ca acest Hytman e putin mai inapoiat la minte, sau uita, ca mi-a facut poze in nenumarate randuri, si tot imi face, ( mereu curat ) . Eu il inteleg...ca are ceva probleme, dar nu merita adminul !

si poza: http://imageshack.us/photo/my-images/718/78043494.png/
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Hytman1986
Newbie
Newbie
Nick:: Hytman

Post by Hytman1986 »

Scurt si la obiect!Playerii de cate ori imi deschid ID ul de la server imi lasa plangeri ca intri ziua cand nu sunt Admini on cu tot felu de coduri si nu pot juca linistit din cauza ta!(daca vrei dovezi contacteaza ma pe messenger si it dau off line urile lasate de ei)!ca prin urmare avand acest admin iti fac poze de cate ori te vad pe server si de cate ori te voi vedea!bun bine asta am lamurit-o!Apoi faza cu pozele:de cate ori iti fac poze intri pe messenger si incepi sa comentezi ca de ce iti fac poze si asa mai departe da nu stau sa scriu un pomelnic acum doar de dragu de a ma afla in treaba la tastatura!ceea ce ne scriem pe messenger unu altuia nu cred ca il intereseaza pe create_my_own(ownerul sv-ului)!Ban ti am dat pentru ca in loc sa dai pozele care ti le am facut ai inceput sa ma prostesti iar ca de iti fac poze si etc. asta pentru cunostinta ta treba cu ban-ul!in rest mai nimic...can o sa ai si tu varsta mea atunci sa spui de mine ca sunt pustiulica!Pana atunci nu mai comenta aiurea!Viziteaza profilul meu de pe forum si ai sa vezi si varsta mea sa nu ai impresia sa stai de vorba cu vreun pustan!

gandeste inaite de a face o acuzatie!
Rulez un cui si te las sa te gandesti...
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”